Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ


Φίλες και Φίλοι του Ποδηλάτη του Κόσμου.

Το διάστημα του Ιουνίου και Ιουλίου αναγκαστήκαμε να διακόψουμε τις αναρτήσεις μας στο blog, προκειμένου να αξιολογήσουμε τον μέχρι τώρα κύκλο εργασιών μας, να προχωρήσουμε σε διορθωτικές αλλαγές στην οργάνωση και να κατασκευάσουμε επιπλέον και ένα site ακόμα γιατί δεν είχαμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε το μεγάλο  όγκο ενημερωτικών δεδομένων που μας αποστέλλει  ο Ποδηλάτης του Κόσμου, οι χιλιάδες φίλοι και εκατοντάδες συνεργάτες του δικτύου μας.

Ήταν φυσικό όλες αυτές οι εργασίες και συμφωνίες να διαρκέσουν αρκετό χρόνο, προκειμένου να συνεχίσουμε με τις καλύτερες πλέον προϋποθέσεις το πολυετές δύσκολο έργο μας.
Η επιμονή, η πολύ δουλειά και η αυστηρότητα που δείξαμε προκειμένου να είμαστε συνεπείς στις υποσχέσεις μας απέδωσαν καρπούς, σε μια συγκυρία δύσκολη για όλους.


Σχεδόν καθημερινά θα σας παρέχουμε κατευθύνσεις για τους τρόπου χρήσης του ανανεωμένου μας blog, του νέου μας site, κατευθύνσεις για τους χάρτες μας και βέβαια επιθυμία μας είναι να συνδέεστε με όλα τα site, blog και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των συνεργατών μας, που εντάσσονται στο δίκτυό μας.

Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καλοκαιρινή σαιζόν και ποτέ μετά τις διακοπές μη πείτε ΄΄ τώρα τα κεφάλια μέσα ΄΄ .

Μη ξεχνάτε ο Ποδηλάτης του Κόσμου είναι πάντα ανοιχτός και σας περιμένει όποιος θέλει να ποδηλατίσει μαζί του και να νιώσει τις εμπειρίες  του ταξιδιού, της έρευνας και της καταγραφής.
Το νέο μας site είναι www.actio2life.gr