Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΡΑΔΟΦΩΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο «ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»




Είναι μεγάλη μου χαρά και βέβαια τιμή μου να αποτελεί η δράση του « Ποδηλάτη του Κόσμου» ένα κομμάτι  του Μουσείου Ραδιοφωνίας Θεσσαλονίκης. 




Καμιά φορά τα λόγια περισσεύουν μπροστά στο συναίσθημα. Ευχαριστώ τον Ιδρυτικό Πρόεδρο του Μουσείου Συλλέκτη – Ιστορικό Ερευνητή κ. Παναγιώτη Κίσκιλα και το μέλος του Δ.Σ. Στέλιο Χατζηγιαννάκη για την τιμή που μου έκαναν.  

Όπως σημειώνουμε και στο κείμενο που συντάξαμε ως ανακοίνωση, πέρα από την εκπαιδευτική χρησιμότητα των ανεκτίμητων εκθεμάτων του Μουσείου, σχεδιάζετε μια σειρά δράσεων ώστε να προβάλλουμε τα οφέλη της ορθής συνέργιας της στοχευόμενης πληροφορίας, της τεχνολογίας, της εκπαίδευσης, της επιχειρηματικότητας και τον ρόλο που διαδραματίζουν στον ψυχικό μας κόσμο και στην ζωή μας οι τέχνες, η γνώση και γενικότερα ο πολιτισμός. 


Άλλη μια πρόκληση πολύ ενδιαφέρουσα ανοίγεται μπροστά μας, σε μια εποχή που η τεχνολογία στο χώρο της μετάδοσης και ειδικά ανταλλαγής ψηφιακών δεδομένων εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς και η παροχή ενημέρωσης έχει πλέον νέες και πιο διεθνοποιημένες και πολυσύνθετες απαιτήσεις.  



      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.