Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ RADIO BIKE2BIKE ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


Για όλους εσάς που αγαπάτε το ποδήλατο και γνωρίζεται ότι για τα επόμενα χρόνια θα διαδραματίζει το απαραίτητο μέσο μεταφοράς για τις μετακινήσεις μας, τόσο στην καθημερινότητά μας όσο και στις διακοπές μας, το web Radio Bike12Bike θα αποτελεί μια πηγή ενημέρωσης που πιστεύουμε ότι θα είναι ευχάριστη και χρήσιμη.

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Ο Ποδηλάτης του Κόσμου  Γρηγόρης Βερροιώτης, έχοντας διασχίσει ήδη ένα μεγάλο κομμάτι της Ιταλίας με το ποδήλατό του θα συνεχίσει την εκπληκτική διαδρομή του από την Αγκόνα με κατεύθυνση προς την Περούντζια εξερευνώντας εξαιρετικά μέρη, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και διαφορετικές συνήθειες.
Παρακάτω, σας δίνουμε την ακριβή διαδρομή που θα ακολουθήσει ο ποδηλάτης μας, καθώς και κάποια απ’ τα κυριότερα στοιχεία της κάθε περιοχής.

 

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Για τον Δεκαπενταύγουστο επιλέξαμε να κάνουμε διακοπές στην ίδια μας την πόλη και να ανακαλύψουμε κάποιες από τις συνοικίες της παλιάς πόλης.
Τελικά περάσαμε ήρεμα και πραγματικά ξεκουραστήκαμε.









Άνω πόλη                                      

 ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ





 Στο προηγούμενο άρθρο « Απόσπασμα ομιλίας από ημερίδα που συμμετείχε ο Ποδηλάτης του Κόσμου » αναφερθήκαμε σε έναν από τους πολλούς ενδιαφέροντες στόχους του πολύχρονου ταξιδιού του Ποδηλάτη του Κόσμου που είναι οι  καταγραφές σε σχέση με τις ποδηλατικές διαδρομές και τον τουρισμό.
Η παρουσίαση έγινε με την βοήθεια ενός βίντεο που το παρουσιάζουμε στο άρθρο.
Σε αυτό το άρθρο με την βοήθεια τριών ηχητικών αποσπασμάτων σας δίνουμε μια άλλη πτυχή της δράσης μας που σχετίζεται με την οικολογία και την προστασία του περιβάλλοντος.
Αυτή τη χρονιά θα ακούσετε πολλές παρόμοιες συζητήσεις με εκπροσώπους περιβαλλοντικών ομάδων της Ευρώπης και πιστεύουμε πως και σε αυτή τη περίπτωση θα έχετε να μάθετε πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες.


Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΑΠΟ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Aπόσπασμα άρθρου του Γρηγόρη Βερροιώτη « Ποδηλάτη του Κόσμου »  ..

…πολλές φορές είμαι αναγκασμένος να επαναλαμβάνω ότι το πολύχρονο ταξίδι μου έχει πολλούς και ενδιαφέροντες στόχους.
Ας αναφερθώ σε έναν από αυτούς.