Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ RADIO BIKE2BIKE ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


Για όλους εσάς που αγαπάτε το ποδήλατο και γνωρίζεται ότι για τα επόμενα χρόνια θα διαδραματίζει το απαραίτητο μέσο μεταφοράς για τις μετακινήσεις μας, τόσο στην καθημερινότητά μας όσο και στις διακοπές μας, το web Radio Bike12Bike θα αποτελεί μια πηγή ενημέρωσης που πιστεύουμε ότι θα είναι ευχάριστη και χρήσιμη.

Θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι το Radio αυτό είναι καινοτόμο και είναι το μοναδικό που ουσιαστικά εκπέμπει από φορητά μηχανήματα ( studios ) που μεταφέρονται με ποδήλατα.
Οι ποδηλάτες ( ομάδα του Ποδηλάτη του Κόσμου ) ταξιδεύει και από την κάθε πόλη
που βρίσκετε μεταδίδει καθημερινά τα νέα.
Η εργασίες μας είναι βιωματικές και όλα γίνονται με βάση το ποδήλατο.
  
Μια από τις βασικές μας εργασίες ταυτίζονται με τον ποδηλατικό τουρισμό και στόχος μας είναι σε αυτή την ενότητα να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον το οποίο να έχει μια ουσιαστική θεματολογία η οποία να διευκολύνει την πληρέστερη ενημέρωσή σας.

Αυτό που μας ενδιαφέρει άμεσα είναι να παρακολουθήσουμε όλες τις επίσημες εργασίες που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Οι επίσημες αυτές εργασίες έχουν χαρακτήρα διακρατικό και εφαρμόζονται μετά από συμφωνίες για κοινές δράσεις.
Σε κάθε περίπτωση όλα έχουν την δική τους αξία αλλά όπως έχει αποδειχθεί για να γίνει μια δράση γνωστή και να λάβει την ουσιαστική αξία και διεθνή δημοσιότητα ώστε να αποφέρει αποτέλεσμα, πρέπει να υποστηρίζεται από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ευρώπη και τον Κόσμο.
Το ανανεωμένο  Web Radio Bike2Bike θα σας καλωσορίσει και σας ενημερώνουμε ότι ένα μεγάλο μέρος του προγράμματός του θα ασχοληθεί με τα οφέλη του θεματικού τουρισμού, πάντα σε σχέση με τις δράσεις και ενέργειες που γίνονται από τους Εθνικούς, περιφερειακούς και τοπικούς φορείς και βέβαια από πρωτοβουλίες πολιτών.
Αυτό που θα έχει αξία είναι ότι με το δίκτυο συνεργατών στην Ευρώπη τόσο των επίσημων φορέων και ομάδων και του δικτύου συνεργατών στην Ευρώπη του Ποδηλάτη του Κόσμου, θα έχουμε την δυνατότητα να αξιολογούμε την κάθε ενέργεια και πράξη εφαρμογής κατα πόσο είναι ουσιαστική και ωφέλιμη.
Τα στελέχη του web Radio Bike12Bike πριν ξεκινήσουν τις μεταδόσεις τους εργαστήκαν ώστε να είναι ενημερωμένοι και συνεπείς σε θέματα που είναι εξειδικευμένα και πολυσύνθετα.

Υπάρχουν ενέργειες και δράσεις που συμβαίνουν οι οποίες δεν διαδίδονται με αποτέλεσμα να χάνουμε ευκαιρίες για να προωθήσουμε τα προϊόντα μας και να προβάλουμε το τόπο μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.