Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Με την Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Καβάλας

Σάββατο 9 Απριλίου ο Γρηγόρης Βερροιώτης Ποδηλάτης του Κόσμο θα βρίσκεται στην Kαβάλα καλεσμένος της Μικτής Χορωδίας του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Καβάλας. Την Κυριακή 10 Απριλίου στις 7:30 το απόγευμα ο Γρηγόρης Βεροιώτης θα στήσει το φορητό του ραδιοφωνικό στούντιο στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Καβάλας.
Για να ακούσετε σε απευθείας μετάδοση την εκδήλωση μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο στις σελίδες http://www.action2life.blogspot.gr/ http://www.studio110.eu/ http://alithiapress.blogspot.gr/ http://centroscambimediterranei.eu/ http://ation2life.gr

Την Κυριακή η Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Καβάλας σε μια βραδιά γεμάτη από Ελληνική μουσική και τραγούδια τιμά τον Μίκη Θεοδωράκη για τα 90χρόνια προσφοράς του στον Πολιτισμό. Με το φορητό μου ραδιοφωνικό στούντιο θα μεταδώσω απευθείας αξέχαστες επιτυχίες του Μίκη Θεοδωράκη που θα ερμηνεύσει η Μικτή χορωδία του Συλλόγου φίλων μουσικής Καβάλας. Την εκπομπή την αφιερώνω στην ομογένεια μας και στα χιλιάδες Ελληνόπουλα που έφυγαν από την πατρίδα μας από ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.