Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΒΙΛΕΛΜΙΝΗ ΚΑΤΣΗ

Η Βιλελμίνη Κατσή είναι ένα νέο πρόσωπο και μια φρέσκια πρόταση στο χώρο της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής. 
Η Πρεβεζάνικης καταγωγής, μουσικοσυνθέτης, ασχολείται με τη μουσική από 5 χρονών, σπούδασε πιάνο και αρμονία έχει κάνει μαθήματα φωνητικών για δύο χρόνια.

Εδώ και αρκετά χρόνια η Βιλελμίνη ζει στην Πρέβεζα. 
 
'Ηδη κυκλοφορεί το πρώτο της ορχηστρικό lounge cd - single , με τίτλο "into the dark", που περιλαμβάνει τέσσερα ολοκαίνουργια τραγούδια, σε μουσική της Βιλελμίνης.  

Όλα τα τραγούδια είναι σε μουσική της Βιλελμίνης Κατσή και ενορχήστρωση -παραγωγή του Γιώργου Μπουσούνη, ο οποίος είναι μέλος του συγκροτήματος AMMOS και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως την Άλκηστης Πρωτοψάλτη, Δήμητρα Γαλάνη, Μιχάλη Χαντζηγιάννη, Τάνια Τσανακλίδου, Μανόλη Λιδάκη, Χρήστο Δάντη και πολλούς άλλους.

Το album περιέχει 4 κομμάτια.
Το cd θα είναι διατεθειμένο μέσω διαδικτύου www.reverbnation.com/vilelmini .
Ενώ  κάνοντας  tweet στο  http://vibedeck.com/vilelmini/summer-nights θα κατεβάσετε εντελώς δωρεάν τα 2 bonus tracks, summer nights & Lovely Greece αρκεί να έχετε twitter , αλλιώς μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ίδια στο e-mail:  vilelmini2012@hotmail.com
Τέλος η Βιλελμίνη έκανε πρόσφατα την 1η της εμφάνιση στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής (26/06/12) στην Πρέβεζα μαζί με τους Σωτήρη Ντούσια και Δημήτρη Μπατζανόπουλο, ενώ  κυκλοφόρησε το νέο της rock κομμάτι με τίτλο i feel you σε ενορχήστρωση και παραγωγή του κιθαρίστα Αχιλλέα Διαμαντή ο οποίος ήταν μέλος στο συγκρότημα NULL.

Στο κομμάτι i feel you παίζει κιθάρα ο Αχιλλέας Διαμαντής και θα το βρείτε διαδυκτυακά στο www.vibedeck.com/vilelmini  και για το νέο Χριστουγεννιάτικο κομμάτι  christmas love το οποίο θα διατεθεί θα φιλανθρωπικούς σκοπούς θα ενημερωθείτε σύντομα για το πως θα το βρείτε!

Μπορείτε να βρείτε την Βιλελμίνη στα :
www.twitter.com/vilelmini
http://www.myspace.com/549122344
gr.linkedin.com/pub/vilelmini-katsi/4a/271/18/
www.jumpingfish.gr/vilelmini
www.reverbnation.com/vilelmini
https://plus.google.com/u/0/107749958976553115009/posts
youtube links : 

my Channel : http://www.youtube.com/user/vilkat1978?feature=mhee

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.