Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΕΙΜΩΝΑ



ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.

Το διάστημα αυτό της δικής μας σιωπής, πραγματοποιούμε πολλές εργασίες για το Ελατοχώρι Πιερίας.
Το Ελατοχώρι θέλουμε να αποτελέσει ένα δείγμα άριστης δουλειάς που αφορά τον τουρισμό για τις 4 εποχές του χρόνου και πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε τουριστικά τον τόπο μας σε ότι αφορά τον θεματικό τουρισμό.

Η εμπειρία του Ποδηλάτη του Κόσμου από εφαρμογές που έχει συναντήσει σε διάφορα μέρη του κόσμου, κατατίθεται στο ''Κήπο των Μουσών'' όπως ονομάζει τα Πιέρια όρη, εκεί που έχει μια άριστη συνεργασία με τους επαγγελματίες του τόπου.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε τον χάρτη που δημιουργήσαμε σε Ευρωπαϊκά πρότυπα, σε συνεργασία με τον Δημήτρη Γιαπαντζή  www.steps4action.gr  για το Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου.

Ο χάρτης είναι ένα πρώτο δείγμα της δουλειάς μας στην περιοχή και είναι μια προσφορά στους φίλους μας και συνεργάτες του Χιονοδρομικού Κέντρου www.elatohori-ski.gr

Ο χάρτης θα είναι αναρτημένος σε διάφορα σημεία του Χιονοδρομικού και σε μεγάλη διάσταση προκειμένου οι επισκέπτες να έχουν μια πλήρη πληροφόρηση για το Κέντρο.

Στην μεγάλη του διάσταση φαίνονται όλα τα σημεία ενδιαφέροντος.

Οι εργασίες που σχετίζονται με τον προγραμματισμό και την οργάνωση ανάπτυξης πράσινου τουρισμού στην περιοχή, πιστεύουμε ότι θα αποδείξουν πως με μια στρατηγική αξιοποίησης του ντόπιου προϊόντος και μια καθαρά εξωστρεφή επικοινωνιακή πολιτική, μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα που θα αποφέρουν άμεσα οφέλη.

Εμείς πιστεύουμε ότι με την συνεργασία, την αξιοποίηση ιδεών και τον σεβασμό στην περιβαλλοντική και πολιτιστική μας κληρονομιά, μπορούμε να έχουμε δουλειές και προοπτική.
Το ιστορικό της δράσης μπορείτε να το διαβάσετε στο site μας www.action2life.gr
 
Συνεχίζουμε αδέλφια την δημιουργική περιπέτεια του μεγάλου μας ταξιδιού. 





Acton2life    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.